Hvussu kunnu filmar á sosialum miðlum økja vitjunartalið?

Mánadagin 11. september verður almennur fyrilestur um hvussu ein ger filmar til sosialar miðlar, ið kunnu økja um vitjunartalið. Mette Willert, ið er Content strategur og Visuelt frásøgufólk við 10 ára royndum innan marknaðarføring, kemur at geva íblástur og at greiða frá hvussu tú gert áhugavert filmstilfar til tínar sosialu miðlar.

Fyrilesturin, ið verður á donskum, verður í Smæruni klokkan 15:00 -17:00. 

Um fyrilesturin (DK):

Hvordan kan du konvertere videovisninger til besøgende?

Deltag i dette inspirationsoplæg der har til formål at inspirere dig til at løfte dine videofærdigheder og viden til at skabe engagerende vertikale videoer, der er optimeret til visning på sociale medieplatforme. I en tid, hvor videoer dominerer social media medielandskab, er evnen til at producere indhold i vertikalt format afgørende for at nå ud til en bredere målgruppe og dermed skabe mere trafik til ens forretning.

 

Oplægget omhandler følgende emner

  • Hvad er Vertikale Videoer? 
  • Eksempler på forskellige typer godt indhold og hvorfor det virker 
  • Hvordan laver man videoer – klippeteknik, tekster, lyd, effekter, musik, storyboard m.m. 
  • Optimering af belysning og lyd til vertikale videoer.
  • Hvad skal I lave af indhold som turistvirksomhed?

 

Mette Willert er Content Strategist og Visual Storyteller. Hun har 10 års erfaring i arbejdet med visuel content og communities – både på et praktisk og et strategisk niveau for store såvel som mindre offentlige og private virksomheder.  Mette var med til at starte DSB’s Instagram-konto i 2013 og var herefter i fem år med til at opbygge virksomhedens tilstedeværelse på sociale media ved at menneskeliggøre brandet. I dag har Mette Willert sit eget firma, hvor hun rådgiver mindre og større danske virksomheder om visuel historiefortælling. Derudover har Mette etableret en stærk Instagram-profil kendt som @littlemycph med en fanbase på mere end 45K internationale followers, hvor hun har fokus på arkitektur og byrum.

 

Fyrilesturin eru ókeypis, men neyðugt er við tilmelding.

 

Vælkomin!