#FÆRØERNEFINDESFAKTISK

Færøerne findes faktisk, Mette!

– og vi genåbner også for danske gæster den 15. juni
 

Den 15. juni åbner Danmarks grænser til Norge, Island og Tyskland. Men Færøerne, som føler sig helt glemte i den sammenhæng, åbner altså også, selvom det ikke blev nævnt under fredagens pressekonference. Derfor opfordrer Visit Faroe Islands nu færinger og alle, som har haft gode oplevelser på de naturskønne øer, til at hjælpe med at få Færøerne tilbage på verdenskortet, nu hvor regeringen har glemt dem. Færøerne har været corona-fri i hele 25 dage og er mere end klar til at tage imod de danske turister igen.

Det er glædeligt, at COVID-19 udviklingen i Danmark gør, at landet igen kan åbne grænsen til Norge, Island og Tyskland den 15. juni. Færøerne har været corona-fri i 25 dage, og derfor åbner Færøerne naturligvis også for danske gæster den 15. juni. Desværre kom dette, for færinge så vigtige budskab, bare ikke med i den danske regerings pressekonference i fredags.

”Vi fulgte pressekonferencen fredag i sidste uge med stor interesse og lagde hurtigt mærke til, at Færøerne slet ikke blev nævnt som et af de lande, danskere kan besøge efter 15. juni. Nu vil vi bare minde Mette Fredriksen om, at Færøerne faktisk findes, og at vi selvfølgelig står med åbne arme over for de danske gæster,” 

- Guðrið Højgaard, direktør for Visit Faroe Islands.

COVID-19 udviklingen på Færøerne har heldigvis været god. Færøerne har haft færre end 200 tilfælde i alt, ingen er døde, og omkring 20 % af befolkningen er blevet testet. Derfor er øerne både klar og spændte på at invitere danske rejsende til Færøerne denne sommer.

ET OPRÅB TIL @METTE

Det kræver naturligvis, at Færøerne kommer på landkortet igen, og at danskerne husker og ved, at de også har mulighed for at rejse til øerne. Visit Faroe Islands har derfor et opråb til færinger både hjemme og i Danmark og til de mange danskere, som har haft gode oplevelser på Færøerne gennem tiden, om at få Færøerne tilbage på verdenskortet ved at lægge billeder fra Færøerne på de sociale medier med #FærøerneFindesFaktisk og et tag til @Mette Frederiksen.

Formålet er selvfølgelig at vise de mange fantastiske muligheder for gode rejseoplevelser på Færøerne.

”Kun to timer fra Danmark åbner sig en anden verden med frisk luft, fantastiske naturoplevelser og spændende kultur- og madoplevelser. Et perfekt sted at lande efter mange ugers nedlukning,” 

mener Guðrið Højgaard, som også tilføjer, at Færøerne med stor glæde vil invitere både statsministeren og alle andre danskere til at komme og besøge Færøerne.

PRESSEFILM

Færøerne Findes Faktisk
CASE FILM
view / download

PRESSEBILLEDER